100 vuotta Suomen kehittämistä - aluekehittämispäivät 2017

Työ- ja elinkeinoministeriö

Aika: ti 14.11. klo 11.00–ke 15.11. klo 12.30

Suomi 100 -juhlavuotena Jyväskylän Paviljongissa järjestettävät aluekehittämispäivät nostavat esiin aluekehittämisen virstanpylväitä ja tulevaisuuden näkymiä.

Aluekehittämistä tarkastellaan Euroopan ja Pohjoismaiden tasolla ja suomalaisittain. Tulevaisuuden aluekehittäjien roolit muuttuvat. Itsehallinnolliset maakunnat ovat uusia toimijoita ja kuntien rooli muuttuu. Yhdessä haetaan menestyksen  ja kasvun avaimia tulevaisuuteen innovatiivisesta ajattelusta, yhteistyöstä ja verkostoitumisesta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriö, Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen ELY-keskus ja Jyväskylän kaupunki.

Tilaisuus on tarkoitettu kaupunkien, kuntien, valtionhallinnon ja kehittämisorganisaatioiden asiantuntijoille, yrityselämän edustajille, järjestötoimijoille, tutkijoille ja päätöksentekijöille - kaikille aluekehittämisen toimijoille.

Paikan päälle mahtuu 250 osallistujaa. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös webcastingin kautta. Linkki tulee sivulle lähempänä tilaisuutta.

Lisätietoja antavat:

Minna Strömberg, minna.stromberg (at) tem.fi

Merja Pennanen, merja.pennanen (at) tem.fi

 

 

Kohderyhmät Media

Avainsanat aluekehitys