Hyppää sisältöön
Media

Sosiaali- ja terveyspalveluiden seminaari 16.11.2017

16.11.2017 9.05
Uutinen

Seminaari pidetään torstaina 16.11.2017 klo 12.00-16.15, Balderin salissa, Aleksanterinkatu 12 (3 krs.), Helsingissä

Terveys- ja sosiaalipalvelut ovat suurten murrosten kynnyksellä. Kansallinen sote-uudistus muuttaa terveys-ja sosiaalipalvelujen toimintakenttää luoden alan yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Lisäksi monet muut muutostrendit muuttavat voimallisesti alan toimintaympäristöä. Vaikka terveys- ja sosiaalipalvelujen ala on murroksessa, niin se on myös valtavien mahdollisuuksien äärellä!

Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää sosiaali- ja terveyspalvelujen tulevaisuuden mahdollisuuksiin pureutuvan seminaarin

torstaina 16.11.2017
Balderin sali, klo 12.00–16.15
Aleksanterinkatu 12 (3 krs.), Helsinki.

Tilaisuudessa julkaistaan terveys- ja sosiaalipalvelujen toimialaraportti sekä pk-toimialabarometri. Lisäksi seminaarissa kuullaan ajankohtaista tietoa soteuudistuksesta yritystoiminnan näkökulmasta sekä innovatiivisten, alan yritysten näkökulmia tulevaisuuteen.

Seminaarissa järjestetään myös kumppanuuden ja yhteistyön teemaan keskittyvä paneelikeskustelu, johon osallistuu johtavia asiantuntijoita ja edustajia eri sektoritahoilta. Paneelissa tullee esille ajankohtaisia näkökulmia toimialan yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä niiden tuomiin moniin mahdollisuuksiin..

Tilaisuus toteutetaan webcast-lähetyksenä,

https://tem.videosync.fi/sote-murrosten-kynnyksella.

Tilaisuuden koko ohjelma

Tervetuloa!

 

Uutinen
Sivun alkuun