TEM SuomiAreenassa

Työ- ja elinkeinoministeriö

Aika: ma 11.7. klo 10.00

Työ- ja elinkeinoministeriö on tänä vuonna SuomiAreenan pääyhteistyökumppani ja mukana Porissa 11.–15.7.2016. Ministeriö järjestää muun muassa kaksi paneelikeskustelua ja pitää Kansalaistorilla useampaa telttaa.

Ministereiden paneelikeskustelut tiistaina ja torstaina

Tiistaina 12.7. järjestettävä oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin paneelikeskustelu ”Lindströmin pihvit” käsittelee kahta ajankohtaista työelämän aihetta: ammattien muuttumista ja maahanmuuttajien työllistymistä.

Elinkeinoministeri Olli Rehnin paneelikeskustelu ”Viisi erää energiasta” käsittelee energiapolitiikka. Keskustelu järjestetään torstaina 14.7.

Teltoilla tavataan!

TEM:n toriteltalla tapahtuu koko viikon. Maanantaina vastaamme kuluttajakysymyksiin ja teltalla toimii ”hankintaklinikka”. Kiertotaloushanke From Waste to Taste tarjoilee maistiaisia. Tiistaina teltalla keskustellaan kotouttamisesta. Keskiviikon ohjelmassa ovat yritykset ja teltalla voi testata omia edellytyksiään ryhtyä yrittäjäksi. Torstain teemana ovat energia ja biotalous, kun taas perjantaina puhutaan aluekehityksestä. Teltan viikko-ohjelmasta kerrotaan Facebookissa.

TEM:n teltan vieressä toimii POP UP -työkkäri, josta löytyvät julkiset TE-palvelut ja yksityiset työnvälityspalvelut saman katon alta.

Seuraa meitä somessa!

Facebookissa: TEM SuomiAreenassa ja POP UP -työkkäri
Instagramissa: temsuomiareenassa
Twitterissä: TEM_Uutiset #temsuomiareenassa

Avainsanat