Work Up! Työn uudet yhteisöt -seminaari

Työ- ja elinkeinoministeriö

Aika: ti 25.10. klo 12.00– 16.00

Yhteisölliset työtilat on kasvava ilmiö Suomessa ja maailmalla. Pystyvätkö perinteiset työpaikat vastaamaan tähän haasteeseen? Mitä yhteisöllisten työtilojen toimintatavoista ja ideologiasta voitaisiin oppia?

Työelämä 2020 -hanke järjestää Work Up! Työn uudet yhteisöt -seminaariin Helsingin messukeskuksen Kokoustamossa
tiistaina 25.10.2016 klo 12.00–16.00.

Tilaisuuden avaa Ellun Kanojen Kirsi Piha pohtimalla, mitä työlle tapahtuu lähiaikoina. Panelisteina mukana ovat mm. Artlab Productionsin toimitusjohtaja Anttoni Palm, Måndagin perustaja Arto Sivonen, kansanedustaja Olli-Poika Parviainen ja Työterveyslaitoksen erikoistutkija Pia Houni.

Seminaarissa on paneelien lisäksi äänestyksiä, joissa ääneen pääsee myös yleisö paikan päällä ja verkossa. Tilaisuuden juontaa Milttonin strategiajohtaja Erik Bäckman.

Työn uudet yhteisöt -seminaari on osa Työelämä 2020 -hankkeen järjestämien Work Up! -tapahtumien sarjaa. Tapahtuman yhteistyökumppanit ovat Työterveyslaitos, Tekes, työ- ja elinkeinoministeriö sekä valtiovarainministeriö.

Work Up! on foorumi, jossa keskustellaan uusista tavoista tehdä ja teettää työtä. Work Up -keskustelu jatkuu jo marraskuussa, kun vuorossa on toiveuusinta kevään joukkoistetun työn ilmiötä pohtineesta seminaarista.

Tarkempia tietoja panelisteista ja ohjelmasta: www.tyoelama2020.fi/workup
Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa: https://tem.videosync.fi/workup
Varsinaiseen seminaariin ei voi enää ilmoittautua, mutta myös verkko-osallistujia pyydetään ilmoittautumaan tämän linkin kautta.

Lisätiedot:
hankekoordinaattori Henni-Liisa Kirjavainen, TEM, puh. 050 436 6187 (Työelämä 2020 -hanke)