Elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaari

Työ- ja elinkeinoministeriö

Aika: to 19.1. klo 8.15– 12.00

Tutkimus valottaa koko Suomen elintarvikeketjun kilpailukykyä vertailumaihin sekä alan kehittämismahdollisuuksia.

Työ- ja elinkeinoministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön järjestää elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaariin

torstaina 19.1.2017, Säätytalo, Snellmaninkatu 9–11, Helsinki.

Tieto elintarvikeketjun kilpailukyvystä on monessa yhteydessä ja eri organisaatioissa nähty tarpeelliseksi. Julkaistava tutkimus antaa uutta tietoa mm. mitkä ovat suomalaisen koko elintarvikeketjun kustannuskilpailukyvyn ja tuottavuuden tärkeimmät tekijät sekä sen kansainvälinen kilpailuasema. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan yrittäjien kommentteja ja asiantuntijoiden näkemyksiä Ruoka 2030 selonteon toimenpiteistä yrittäjyyden edistämiseksi.

Tilaisuutta voi seurata myös webcast-lähetyksenä, ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen. Seminaari on maksuton.

Tervetuloa!

Katso seminaarin ohjelma tästä.

Seminaariin ilmoittautuminen tapahtuu 12.1. mennessä ohjelmatiedostossa (pdf edellä) olevan linkin kautta.

Kohderyhmät Media Valtionhallinto Yritykset