Work Up! Monikulttuurinen työelämä -seminaari

Työ- ja elinkeinoministeriö

Aika: ti 31.1. klo 12.30– 16.00

Työelämä 2020 -hanke järjestää Work Up! Monikulttuurinen työelämä -seminaarin tiistaina 31.1.2017 Vanhalla Ylioppilastatalolla Helsingissä.

Yritystoiminnan globaali toimintaympäristö ja toisaalta Eurooppaan suuntautunut lisääntynyt maahanmuutto luovat uusia mahdollisuuksia maahanmuuttajien osaamisen hyödyntämiselle suomalaisessa elinkeinoelämässä. Kansainvälisten osaajien avulla on mahdollista saada uutta yritystoimintaa Suomeen sekä lisätä jo olemassa olevien yritysten kansainvälistymistä.

Work Up! Monikulttuurinen työelämä -seminaarissa keskustellaan asiantuntijoiden, liikemaailman edustajien ja työntekijöiden kesken monikulttuurisuudesta: miten vastaanottavia suomalaiset yritykset ja yhteisöt ovat ja minkälainen merkitys kansainvälisillä osaajilla on liiketoiminnalle. Seminaari on englanninkielinen.

Tilaisuuteen mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.1. tämän lomakkeen kautta: http://tyoelama2020.fi/ilmot_workup_310117

Lisätietoa tapahtuman ohjelmasta ja keskustelijoista on osoitteessa: http://tyoelama2020.fi/workup

Seminaari on osa työelämän ilmiöitä tarkastelevaa Work Up! -tapahtumasarjaa. Tapahtumasarjan järjestää työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima Työelämä 2020 -hanke yhdessä vaihtuvien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisätiedot: erityisasiantuntija Heidi Hiltunen, Työelämä 2020 -hanke, TEM, puh. 029 504 7713, heidi.hiltunen@tem.fi