Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt

Ministeri Lindström tutustuu paperiyhtiö Kotkamillsiin

Työ- ja elinkeinoministeriö 31.8.2015 12.10
Tiedote

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström vierailee paperiyhtiö Kotkamills Oy:ssä Kotkassa tiistaina 1.9.2015. Vierailun tarkoituksena on tutustua tehtaaseen ja saada tietoa Kaakkois-Suomen ajankohtaisista asioista.

- Entisenä paperimiehenä olen kiinnostunut Kotkamillsin toiminnasta. Tehdas on investoinut kartongintuotantoon ja uusiin laitteisiin ja näin turvannut työpaikat pitkäksi aikaa, mikä on harvinaista taantuman aikana. Lisäksi vierailun tavoitteena on perehtyä laajemminkin Kaakkois-Suomen työllisyystilanteeseen ja elinkeinoelämän näkymiin, ministeri Lindström kertoo.

Ministeri Lindström tapaa Kotkamillsin toimitusjohtajan Markku Hämäläisen ja tehtaan muuta johtoa sekä luottamusmiehiä. Vierailulla ovat mukana myös Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen vastuualuejohtaja Satu Mäkelä jaKaakkois-Suomen TE-toimiston johtaja Juha Kouvo.

Kotimaisten sijoittajien omistama Kotkamills Oy valmistaa laminaatti- ja painopaperia sekä sahatavaraa. Ensi vuonna tehdas ryhtyy tuottamaan uudenlaista kartonkia. Yhtiö työllistää noin 500 ihmistä.

Lisätiedot:

oikeus- ja työministerin erityisavustaja Sakari Puisto, puh. 046 923 4915

oikeus- ja työministerin erityisavustaja Juha Halttunen, puh. 050 574 0236

Sivun alkuun