Hyppää sisältöön
Media

Korkeakouluharjoittelupaikka kesälle 2018

3.1.2018 13.36
Tiedote

Korkeakouluharjoittelupaikka kesälle 2018

Työ- ja elinkeinoministeriön elinkeino- ja innovaatio-osasto tarjoaa harjoittelupaikkaa kesälle  2018 opintojensa loppuvaiheessa olevalle markkinointiin, yrittäjyyteen tai  viestintään  suuntautuneelle korkeakouluopiskelijalle.
 
Suunniteltu harjoitteluaika 3  kk olisi  kahdessa jatkossa 14.5. –  30.6.2018 ja 1.8.2018 - 9.9. 2018, joka on sovittavissa. 

Elinkeino- ja innovaatio-osasto  edistää  monipuolisesti  kasvuyrittäjyyttä. Harjoittelu kohdistuu ensisijaisesti TEM Toimialapalveluun, joka kokoaa, analysoi ja välittää relevanttia tietoa ja dataa tulevaisuusorientoituneesti toimintaympäristöstä yritysten ja toimijoiden päätöksenteon pohjaksi. Toiminnan tavoitteena on yritysten menestyminen, kasvu ja kansainvälistyminen.

Harjoittelijan tehtävänä on TEM  Toimialapalvelun  julkaisujen ja asiantuntijatyöskentelyn laatu- ja hyödynnettävyystutkimuksen tekeminen sekä  osallistuminen Business Intelligence – yksikön toimintaan. Lisäksi  tehtäviin kuuluu internet-sivuston ylläpitoa ja erilaisten tilastoaineistojen jatkokäsittelyä.
 
Harjoittelupaikka tarjoaa näköalan kasvuyrittäjyyden edistämiseen, ja näkymän kehittyviin tieto- ja business intelligence -palveluihin.  Harjoittelupaikka  tarjoaa  myös hyvän mahdollisuuden  gradu-tutkimuksen  tekemiseen. Harjoittelijalta edellytetään aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää office -työkalujen hallintaa.  Kokemus  asiakastutkimuksesta sekä digitaalisesta viestinnästä on hakijalle eduksi. Harjoittelusta maksetaan  1350 € suuruinen kuukausipalkka.

Hakemus  tulee lähettää sähköpostina: [email protected].

Hakuaika päättyy 31.01.2018

Tiedote
Sivun alkuun