Sivut, joissa tagi euroopan globalisaatiorahasto .

Anttilasta ja Stockmannilta irtisanotut työllistyneet hyvin

13.6.2019 11.06
TEM
Euroopan globalisaatiorahasto myönsi marraskuussa 2017 Suomelle 2,5 miljoonaa euroa Anttilasta ja Stockmannilta irtisanottujen tukemiseen. Hankkeen päättyessä lähes 85 prosenttia irtisanotuista on löytänyt uuden työpaikan.

Suomi hakee EU-tukea Finnairilta irtisanottujen työllistymistä edistäviin palveluihin

30.12.2020 9.23
TEM
Suomi hakee Euroopan globalisaatiorahastosta (EGR) tukea Finnairin lokakuussa ilmoittamien irtisanomisten takia. Suomi jätti hakemuksen Euroopan komissiolle 30.12.2020. Hakemus koskee yhteensä noin 500 Finnairilta irtisanottua tai siihen kytköksissä olevista yrityksistä työnsä menettänyttä. Rahoitusta haetaan uudelleentyöllistymistä edistäviin palveluihin.

Lähes 90 prosenttia Microsoftilta irtisanotuista työntekijöistä löytänyt uuden uran – tuloksena myös lukuisia uusia teknologiayrityksiä

11.5.2018 8.31
TEM
Onnistuneet hankkeet, yhteistyö ja Euroopan globalisaatiorahaston tuki ovat tuottaneet hyvää tulosta Microsoftilta irtisanottujen uudelleensijoittumisessa työmarkkinoille.

Näytä lisää...

Ministeriö

Ministeriö

Ministeriö

Työ- ja elinkeinoministeriö luo edellytyksiä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävään kasvuun. Se syntyy osaavista ihmisistä laadukkaissa työpaikoissa, tuottavuuden kasvusta sekä kasvavasta työllisyydestä.

Lisätietoa ministeriöstä

Konsernin virastot, yhtiöt ja rahastot

Konsernin virastot, yhtiöt ja rahastot

TEM-konserniin kuuluu seitsemän keskusvirastoa, 15 ELY-keskusta, 15 TE-toimistoa, viisi yhtiötä ja kolme rahastoa. Koko hallinnonalalla on henkilöstöä noin 8 000.

Lisätietoa konsernista

Ministerit