Sivut, joissa tagi yhdenvertaisuus .

TEM mukana demokratiatunnustuksen saaneessa monikielisen koronaviestinnän ryhmässä

13.10.2021 12.24
TEM
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) maaliskuussa 2020 käynnistämä monikielisen ja monikanavaisen koronaviestinnän toimintaryhmä on saanut vuoden 2021 demokratiatunnustuksen. Työ- ja elinkeinoministeriö on osana ryhmää kehittänyt koronaviestintää niin, että oikea tieto tavoittaisi mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti kaikki Suomessa asuvat. 

Kotoutumisen sanasto yhdenmukaistaa kotoutumiseen liittyvien käsitteiden käyttöä

22.6.2021 11.33
TEM
Maahanmuuttajanuori opiskelemassa vihon ja tietokoneen kanssa.
Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisema Kotoutumisen sanasto yhdenmukaistaa kotoutumiseen, yhdenvertaisuuteen ja syrjintään liittyvien käsitteiden käyttöä. Uusi sanasto korostaa yhdenvertaisuutta ja maahanmuuttajien omaa toimijuutta. Kotouttamisen sijaan tulisikin jatkossa puhua kotoutumisen edistämisestä.  

Pirjo Jantunen nimetty puhtaan energian lähettilääksi IEA:n teknologiaohjelmaan

8.3.2021 10.02
TEM
Pirjo Jantunen
Liiketoiminnan kehityspäällikkö Pirjo Jantunen Helen Oy:stä on nimitetty 8.3.2021 Suomen puhtaan energian lähettilääksi kansainvälisen energiajärjestön IEA:n Clean Energy, Education and Empowernment -teknologiaohjelmaan (C3E). Kansainväliset energialähettiläät työskentelevät tasa-arvoisen energiasektorin edelläkävijöinä ja roolimalleina seuraavan sukupolven naisjohtajille.

Pohjoismaisessa konferenssissa jaetaan hyviä käytäntöjä osatyökykyisten työllistymisen parantamiseksi

8.12.2021 13.48
STM TEM
Osatyökykyisten henkilöiden työllistymisen ja työllistämisen helpottaminen on teemana virtuaalisessa pohjoismaisessa konferenssissa torstaina 9. joulukuuta. Konferenssissa kuullaan muun muassa esimerkkejä uudenlaisista välityömarkkinoista ja onnistuneista kokemuksista työllistää osatyökykyisiä henkilöitä yhteiskunnallisten yritysten kautta. Esillä ovat niin ikään hyvät käytännöt osatyökykyisille suunnatusta työkyvyn tuesta työpaikoilla.

Talent Boost Summit nostaa esiin monimuotoisuuden merkityksen Suomen ja yritysten menestykselle

14.10.2021 12.22
TEM
Lokakuun lopussa järjestettävä Talent Boost Summit nostaa esiin, miten monimuotoinen työyhteisö tukee yritysten liiketoimintaa ja mikä on kansainvälisten osaajien merkitys Suomen kasvulle ja kilpailukyvylle. Työnantajat ja -tekijät pääsevät myös tapaamaan tilaisuudessa toisiaan.

Näytä lisää...

Ministeriö

Ministeriö

Ministeriö

Työ- ja elinkeinoministeriö luo edellytyksiä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävään kasvuun. Se syntyy osaavista ihmisistä laadukkaissa työpaikoissa, tuottavuuden kasvusta sekä kasvavasta työllisyydestä.

Lisätietoa ministeriöstä

Konsernin virastot, yhtiöt ja rahastot

Konsernin virastot, yhtiöt ja rahastot

TEM-konserniin kuuluu seitsemän keskusvirastoa, 15 ELY-keskusta, 15 TE-toimistoa, viisi yhtiötä ja kolme rahastoa. Koko hallinnonalalla on henkilöstöä noin 8 000.

Lisätietoa konsernista

Ministerit