Osallistu Naiset ja energia -kuvakisaan Instagramissa!

valokuvakisan tunnuskuva ja hashtag naisetjaenergia

 

 • Ota kuva, joka kertoo siitä, miten naiset toimivat tai voisivat toimia energia-alalla; opiskelijoina, asiantuntijoina, työntekijöinä ja johtajina.
 • Myös omat ideasi ovat perusteltuja – miten tasa-arvo, puhdas energia ja vähähiilinen tulevaisuus visualisoituu mielessäsi?
 • Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #naisetjaenergia
 • Jää odottamaan kisan ratkeamista.
 • Voittajat valitaan 9.4.2021 jälkeen. Viisi parasta palkitaan kukin 100 eurolla.
  KUVAKISAA JATKETTU 26.4. SAAKKA

Onnea kilpailuun!

Puhtaan energian haasteita ratkomaan tarvitaan kaikki parhaat osaajat!

Energia-alalla on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä. Jatkossa vielä enemmän. Erityisesti puhtaan energian sektorille syntyy uusia työpaikkoja kasvavalla nopeudella. Tekniikan opinnot eivät ole ainoa polku - energia-alalle voi päätyä myös monien muiden opintojen kautta. Tehtävät eivät ole sukupuolisidonnaisia, mutta silti esimerkiksi energiateollisuudessa työskentelevistä on naisia vain 25 prosenttia.

Kilpailun säännöt

 1. Kilpailun nimi: Naiset ja energia -valokuvakisa #Naisetjaenergia
 2. Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 8.3.2021 ja päättyy 26.4.2021 
 3. Kilpailun järjestäjä: Työ- ja elinkeinoministeriö
 4. Kilpailun aihe: Sukupuolten tasa-arvo energia-alan koulutuksessa, töissä ja johtamisessa
 5. Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa.
 6. Kilpailukuvasta on löydyttävä #naisetjaenergia-aihetunniste. Kuvassa saa kuitenkin käyttää muitakin aihetunnisteita.
 7. Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on viisi 100 euron palkintoa. Voittajiin otetaan yhteyttä instagramin kautta ja palkinto toimitetaan voittajien kanssa sovittavalla tavalla. Voittajien nimet kerrotaan myös ministeriön verkkosivuilla 30.4.2021
 8. Voittajan valitseminen: Kilpailun raati valitsee kilpailun voittajan. Raatiin kuuluu energia-alan ammattilaisia ja viestinnän asiantuntijoita. Raadissa on myös graafisen alan ja valokuvaamisen ammattilaisia.
 9. Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. 
 10. Kuvaajalla on oltava täydet oikeudet kuvaan, ja siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydettävä suostumus kuvan ottamiseen ja julkaisuun. 
 11. Kuvat eivät saa olla loukkaavia tai syrjiviä. 
 12. Työ- ja elinkeinoministeriön henkilöstö tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.
 13. Kilpailun palkittujen kuvien käyttöoikeudet siirtyvät työ- ja elinkeinoministeriölle käytettäväksi energia-teemaan liittyvään viestintään. Kilpailuun osallistuneita kuvia voidaan käyttää myös ministeriön sosiaalisen median kanavissa. 
 14. Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa #naisetjaenergia -hashtagia hyväksyt nämä säännöt. 

Tekniset yksityiskohdat

Kuva voi olla otettu kameralla, matkapuhelimella tai tabletilla.  Palkittavista kuvista tulee kilpailuun osallistuvilla olla korkearesoluutioversio, joka pyydetään voittajilta sähköpostilla erikseen. 
 

Lisätietoja: viestinta(at)tem.fi