Hoppa till innehåll
Statsrådet och ministerierna

Mikä on tärkeää alueiden kehittämisessä? Osallistu ideointiin!

Arbets- och näringsministeriet 23.3.2015 9.23
Tiedote
Nyt linjataan alueiden kehittämisen tulevaisuutta. Työtä tehdään avoimesti ja osallistaen, ja sinut on kutsuttu mukaan antamaan oma näkemyksesi.

TEM valmistelee yhteistyössä ministeriöiden, maakuntien liittojen ja muiden keskeisten toimijoiden kanssa alueiden kehittämisen painopisteitä. Valtioneuvosto hyväksyy hallituskauden alueiden kehittämisen painopisteet vuoden 2015 loppuun mennessä.

Voit valmistautua tiistaina avattavaan, kaikille avoimeen verkkoaivoriiheen katsomalla livenä tai myöhemmin tallenteena tiistaina 24.3.2015 klo 13-16 TEM:n järjestämän tilaisuuden, jossa keskustellaan alueiden kehittämisen haasteista ja mahdollisuuksista.

Tilaisuutta voi seurata osoitteessa http://cloud.magneetto.com/tem/2015_0324_studiageneralia4/view

Paneelikeskustelussa neljän suurimman eduskuntapuolueen edustajat keskustelevat alueiden ja alueiden kehittämisen tulevaisuudesta.  Paneelia edeltävät Espoon elinkeinojohtajan Tuula Antolan ja Pirkanmaan liiton suunnittelupäällikön Marko Mäkisen alustuspuheenvuorot.

Tilaisuudessa avataan vuoropuhelu valtakunnallisista alueiden kehittämisen painopisteistä. Sen jälkeen pääset osallistumaan ideointiin nimettömänä verkkoaivoriihessä osoitteessa https://www.strategysignals.com/[email protected]&eet

Vastaa kyselyyn 30.4. mennessä.

Lisätiedot: kehitysjohtaja Outi Ryyppö, TEM, p. 029 506 4150

Tillbaka till toppen