Tervetuloa mukaan päivittämään terveysalan kasvustrategian tiekarttaa!

Terveysalan kasvustrategia - mahdollisuus kommentoida tiekartan luonnosta tammikuussa 

Hyvä sidosryhmän edustaja,
 
Terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan päivitystä on tehty kuluneen syksyn aikana yhdessä laajan sidosryhmän kanssa. Eri yhteyksissä muun muassa verkkotyöpajassa sekä alueellisissa työpajoissa on viestitty, että päivitetyn tiekartan luonnosversio tulisi avoimesti kommentoitavaksi 16.12. alkavalla viikolla. Päivitysprosessin edetessä on kuitenkin päädytty siirtämään tiekartan luonnoksen kommentointia tammikuulle. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan ensi vuoden alussa, jotta voitte varata kalenteristanne aikaa tie-kartan kommentointiin. Tiekartta tulee kommentoitavaksi verkkotyöpajatilaan ja kommentointi on mahdollista vähintään 2 vrk:n ajan.
 
Haluamme lämpimästi kiittää sidosryhmiä tähänastisesta panoksesta ja yhteistyöstä syksyn aikana! 

Terveysalan kasvustrategia - tiekartan päivittämisen alueelliset työpajat

Osana terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan päivitysprosessia järjestämme alueellisia työpajoja sidosryhmien näkökulmien keräämiseksi. Työpajan tavoitteena on yhdessä laajan sidosryhmäjoukon kanssa tuottaa tiekartan päivittämisen tueksi toimenpide-ehdotuksia, joilla vauhditamme kasvustrategian toimeenpanoa ja tavoitteen saavuttamista. 

Alueelliset työpajat järjestetään marras-joulukuun aikana Helsingissä, Turussa, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella. Työpajat ovat sisällöiltään samanlaiset. Kukin työpaja järjestetään tapahtumapäivänä klo 9.30-16.00 välillä ja ohjelman tarkempi kuvaus löytyy oheisilta tapahtumasivuilta.

Tule mukaan vaikuttamaan! 

18.11. Helsinki, tapahtumapaikka varmistuu pian: ilmoittaudu tästä
25.11. Turku, SparkUp Space: ilmoittaudu tästä
28.11. Oulu, Kirkkotorin koulutustila: ilmoittaudu tästä
29.11. Kuopio/Technopolis/Microkatu 1: ilmoittaudu tästä
4.12. Tampere, HealthHub, Biokatu 6: ilmoittaudu tästä

Terveysalan kasvustrategia - tiekartan päivittämisen avoin verkkotyöpaja 30.10.-15.11.

Terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan päivitys on käynnissä. Kutsumme sinut osallistumaan verkkotyöpajaan, joka on avoin kaikille terveysalan kasvustrategiasta kiinnostuneille. Verkkotyöpajan tavoitteena on kerätä päivittämisprosessin tueksi laajasti näkemyksiä eri sidosryhmiltä, mahdollistaa keskustelua sekä yhteisesti kehittäen ja ideoiden luoda toimenpide-ehdotuksia päivitettävään tiekarttaan.

Verkkotyöpaja on avoinna 30.10.-15.11. välisen ajan. Rekisteröitymisen jälkeen voit osallistua yhteiseen kehittämiseen ja keskusteluun juuri sinulle sopivina ajankohtina, niin usein kuin haluat. Tule mukaan ja osallistu!

Osallistu verkkotyöpajaan 

Katso kasvustrategian ohjausryhmän tervehdysvideo

Lisätietoja:

Anni Kaukoranta