Tapahtumat

Vuoden tekoälytapahtuman pääteemana on vaikuttavuudella johtaminen ja ennakointi tekoälyn avulla. Tapahtumassa esitellään alan tuoreimmat kuulumiset ja tarkastellaan tekoälyn tulevaisuutta osana yritysmaailmaa, tutkimusta ja julkisia palveluita.

Järjestäjä: TEM

TE-palvelut on tarkoitus siirtää kuntien vastuulle vuoden 2024 aikana. Webinaarissa esitellään TE-palvelut 2024 -uudistuksen valmistelutilannetta, keskeisiä sisältökokonaisuuksia ja jatkovalmistelun askeleita. Tilaisuudessa tuodaan esiin valmistelussa mukana olevien ministeriöiden näkökulmia ja yhdyspintoja uudistukseen. 

Järjestäjä: TEM

Osaamisen tunnistamisen työryhmän tehtävänä on edistää ja ohjata työpaikoilla ja muualla kuin viralliseen koulutusjärjestelmään kuuluvassa koulutuksessa hankitun osaamisen tunnistamisen työvälineiden ja menettelyjen luomista. Kuulemistilaisuudessa osallistujilla on mahdollisuus evästää ja kommentoida työryhmän työskentelyä.

Järjestäjä: OKM, TEM

Miten käytämme tietoa nuorisotakuun edistämiseksi?

Järjestäjä: OKM, STM, TEM

Työ- ja elinkeinoministeriö, Energiateollisuus ry, Kemianteollisuus ry, Metsäteollisuus ry ja Teknologiateollisuus ry järjestävät keskiviikkona 24.11. klo 9-11. Finlandiatalossa Ilmastotekoja nyt! -ajankohtaistilaisuuden syksyn ilmastoteemoista ja -teoista.

Järjestäjä: TEM

Virtuaalisena järjestettävässä keskustelutilaisuudessa alustuspuheenvuorojen ja työpajojen lisäksi yritysten ja ministeriöiden edustajien paneeli.

Järjestäjä: TEM