Work Up! Älykkäät palvelut ja palvelutyö

Tiistai 23.1.2018 klo 12.30

Työelämä 2020 -hankkeen vuoden ensimmäisen Work Up! -seminaarin aiheena ovat älykkäät palvelut ja palvelutyö

Älypalvelut ovat jo täällä ja vaikuttavat tapaamme liikkua, asua, kuluttaa ja tehdä töitä. Palveluiden nopea kehitys muuttaa työn tekemistä merkittävästi ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi työn mielekkyyden näkökulmasta. Mutta mistä palveluiden äly syntyy ja mitä älypalvelut oikein ovat?

Vuoden ensimmäisessä Work Up! -seminaarissa tiistaina 23.1.2018 käsitellään älykkäitä palveluita ja työelämän palvelullistumista. Ohjelmassa on kaksi paneelikeskustelua, jossa palvelualan ja älypalveluiden asiantuntijat haastavat toisiaan. Voiko palvelun äly tehdä palvelutyöstä luovempaa ja monipuolisempaa? Entä kenen vastuulla on huolehtia siitä, että osaaminen vastaisi tarvetta?

Iltapäivän keynote-puheenvuoron kuulemme Helsingin yliopiston professorilta ja Future Works Oy:n hallituksen puheenjohtajalta Mika Pantzarilta, joka omien sanojensa mukaan “ei usko uuden tekniikan syövän työpaikkoja ja muutenkin epäilee monia työelämään liittyviä sovinnaisia viisauksia”

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu 16.1.2018 mennessä: http://tyoelama2020.fi/ajankohtaista/tapahtumat/work_up

 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset