Work Up! Pienyrittäjyys ja yhteisöt

Tiistai 22.1.2019 klo 13.30 –  16.00

Miten pienyrittäjät rakentavat luottamusta oman työnsä onnistumiseen? Kuinka he voisivat vahvistaa yhteistyötään toisten toimijoiden kanssa, ja millaisia yhteistyön muotoja voidaan kehittää yrittäjänä toimimisen lisäksi? Mitä erilaisia näkökulmia menestys voi pitää sisällään?


Work Up! -seminaarisarjan kahdeksas ja samalla viimeinen osa käsittelee pienyrittäjyyttä ja yhteisöjä. 

Yrittäjyydestä on tullut yksi keskeisiä työllistymisen muotoja yhteiskunnassa. Sen rinnalla käytetään termejä, kuten itsensä työllistäjät, luovien alojen yrittäjät ja start up -yrittäjät. Yhteistä näille toimijoille on verkostojen merkitys ja niistä löytyvä elinvoima. Pienyrittäjät synnyttävät nyt ja tulevaisuudessa uudenlaisia menestystarinoita, reagoivat nopeasti kuluttajien elämäntapavalintoihin ja löytävät ketterästi uusia ratkaisuja. 

Work Up! -seminaarin pääpuhujaksi saapuu Iso-Britannian pienyritysyhdistyksen puheenjohtaja (National Federation of Self Employed & Small Businesses Limited) Mike Cherry. Hänellä on lähes 40 vuoden yrittäjyystausta sekä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus FSB:ssä toimimisesta. Cherry on kotimaassaan tunnettu ja arvostettu asiantuntija, sekä intohimoinen pienyrittäjyyden puolestapuhuja ja kiinnostunut auttamaan seuraavaa sukupolvea kehittämään taitojaan. 

Ohjelmassa on lisäksi tutkijoista, yrittäjistä ja yrittäjyyttä edistävistä työelämätoimijoista koostuva paneeli sekä työ- ja elinkeinoministeriön edustajan puheenvuoro. 

Nyt kannattaa jo ilmoittautua mukaan tähän sarjan viimeiseen seminaariin. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille teemasta kiinnostuneille. Paikkoja on 120 osallistujalle! 

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen 

Tapahtumaa on mahdollisuus seurata myös verkkolähetyksen kautta, verkkolähetys ei vaadi ilmoittautumista. Linkki lähetykseen tulee tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. 

Ohjelma:

13 Kahvitarjoilu
 
13:30 Think self-employed: supporting small businesses to climb higher

Mike Cherry, National Chairman, Federation of Small Businesses
 
14:00 Paneelikeskustelu: Uudenlaiset menestystarinat

Miikka Pyykkönen, kulttuuripolitiikan professori, Jyväskylän yliopisto
Jaana Komscha-Härkönen, toimitusjohtaja, Break Finland
Mika Hämeenniemi, toimialapäällikkö, Suomen Yrittäjät
Ulla-Maija Uusitalo, Solutions Director, Aalto EE
 
15:10 Työ- ja elinkeinoministeriön edustajan puheenvuoro

Eeva Vahtera, Teollisuusneuvos, työ- ja elinkeinoministeriö
 
15:20 Loppusanat ja Work Up! -artikkelikokoelman julkaisu
 
15:30 Tarjoiluita ja verkostoitumista