UUSI AVOIN KAUPUNKIPOLITIIKKA - Kaupunkifoorum kutsuu Sinut Lahteen!

Keskiviikko 25.9.2019 klo 09.00 – torstai 26.9.2019 klo 13.00

Työ- ja elinkeinoministeriö

Lahden kaupunki ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät 21. Kaupunkifoorumin ke 25.- to 26. syyskuuta Lahden NiemiCampuksella. Suomalainen kaupunkipolitiikka saapuu syksyllä Suomen uusimpaan yliopistokaupunkiin Lahteen.

Foorumissa keskitytään uuden hallituksen kaupunkipolitiikan linjauksiin sekä pureudutaan ilmastomuutokseen. Tilaisuudessa kuullaan niin kaupunkien, valtion kuin EU:n tason näkökulmia kaupunkipolitiikan tulevaisuudesta. Pääsemme myös yhdessä pohtimaan Maarten Hajerin (prof. of Urban Futures, University of Utrecht) johdolla sitä, millä tavoin tulevaisuuden kaupngit menestyvät ilmastonmuutoksen haasteissa.

Keskustelussa ovat mukana mm. EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, Dutch Urban Envoy Hans Tijl, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann, LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa sekä eri kaupunkien edustajia.

Ilmoittaudu Kaupunkifoorumiin ja varaa majoituksesi nyt. Tapahtumapaikoille järjestetään yhteiskuljetukset. Ilmoittautuminen on avoinna 12.9.2019 saakka. Ilmoittautuminen ja ohjeet majoittumiseen löydät täältä: https://www.lyyti.in/Kaupunkifoorumi2019

Seminaarin hinta on 160 euroa 2 päivää / 100 euroa 1 päivä (alv 0%)

Kaupunkifoorum 2019 ohjelma

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut:

Lahden kaupunki, Olli Toivonen, olli.toivonen (at) lahti.fi

TEM, Katja Palonen, katja.palonen (at) tem.fi

Ilmoittautumiseen ja majoitukseen liittyvät tiedustelut:

Lahti Region, suvi.rasanen (at) lahtiregion.fi