Webinaari 25.11.: Horisontti Eurooppa - mitä nyt kuuluu?

Maanantai 25.11.2019 klo 10.00 –  11.30

Opetus- ja kulttuuriministeriö Työ- ja elinkeinoministeriö

EU:n seuraava tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelma Horizon Europe on valmistumassa. Ilmoittaudu nyt webinaariin, jossa asiantuntijamme Hanna Vuorinen (TEM) ja Saara Vihko (OKM) kertovat valmistelun etenemisestä.

​Uusi Horisontti Eurooppa -ohjelma saa virallisen lähtölaukauksensa 1.1.2021, mutta sitä ennen koko ohjelmapaketti on saatava kuntoon.

Ajankohtaista tietoa Horisontti Euroopan tilanteesta kertovat ohjelmavalmisteluun osallistuvat asiantuntijamme:
• Hanna Vuorinen, erityisasiantuntija, TEM
• Saara Vihko, opetusneuvos, OKM

Mieti jo etukäteen Horisontti Eurooppaa koskeva kysymyksesi puhujillemme. Pyydämme sinulta kysymyksen ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikkiin kysymyksiin ei luonnollisesti vielä ole vastauksia, koska ohjelma on vasta valmisteluvaiheessa. Nostamalla sinua askarruttavan kysymyksen esiin jo ennakkoon, varmistat että Hanna ja Saara ottavat sen webinaarissa käsittelyyn.

Toteutamme webinaarin skypen välityksellä. Ilmoittautuminen on pakollinen, jotta voimme lähettää kaikille osallistujille skype-linkin kalenterikutsuna. 

Käythän ilmoittautumassa (viimeistään 21.11.) webinaariin Business Finlandin sivuilla osoitteessa: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/horisontti-2020/2019/horisontti-eurooppa-mita-nyt-kuuluu-webinaari

Kohderyhmät: media, kansalaiset, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt