Kotoutumisen tila Suomessa -seminaari

Tiistai 11.2.2020 klo 08.15 –  16.00

Työ- ja elinkeinoministeriö

Seminaarissa esitellään työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskuksen tammikuussa 2020 julkaiseman Kotoutumisen kokonaiskatsauksen tutkimusartikkelien tuloksia. Samalla julkaistaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Ulkomaalaistaustaisten terveys ja hyvinvointi 2018–2019 (FinMonik) -raportti. Seminaarin järjestävät yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Seminaarissa esitellään työ- ja elinkeinoministeriön kotouttamisen osaamiskeskuksen tammikuussa 2020 julkaiseman Kotoutumisen kokonaiskatsauksen tutkimusartikkelien tuloksia. Samalla julkaistaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Ulkomaalaistaustaisten terveys ja hyvinvointi 2018–2019 (FinMonik) -raportti. 

  • Työskenteletkö ulkomaalaistaustaisten tai kotouttamisen parissa?
  • Haluatko kuulla tuoreita tutkimustuloksia kotoutumisen tilasta Suomessa?

Tervetuloa kuulemaan tuoretta tutkimustietoa ulkomaalaistaustaisten työllisyydestä, terveydestä, hyvinvoinnista ja osaamisesta!

Seminaarin järjestävät yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt 4.2.2020. Seminaarin kaikkia sessioita voi seurata livestreamin kautta. Linkki ilmoitetaan maanantaina 10.2.

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat, media, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset