AI Finland & AI Day 2021

Torstai 4.11.2021 klo 9.30 – 18.00

työ- ja elinkeinoministeriö

AI Finland & AI Day 2021

Vuoden tekoälytapahtuman pääteemana on vaikuttavuudella johtaminen ja ennakointi tekoälyn avulla. Tapahtumassa esitellään alan tuoreimmat kuulumiset ja tarkastellaan tekoälyn tulevaisuutta osana yritysmaailmaa, tutkimusta ja julkisia palveluita.

Tervetuloa vuoden tekoälytapahtumaan! AI Finland 2021 ja AI Day 2021 -yhteistapahtuma järjestetään Dipolissa, Espoossa ja virtuaalisesti 4.11.2021 klo 9.30–18.00 (UTC +2.00). Tapahtuman pääteemana on vaikuttavuudella johtaminen ja ennakointi tekoälyn avulla. Alateemoja ovat tekoäly ja avaruusala, kvanttiteknologia, terveys ja 6G sekä tekoälyn sääntely ja eettisyys. Tapahtumassa esitellään alan tuoreimmat kuulumiset ja tarkastellaan tekoälyn tulevaisuutta osana yritysmaailmaa, tutkimusta ja julkisia palveluita. Tapahtuma tarjoaa huipputason puheita, paneelikeskustelua, striimauksia, esittelyjä ja verkostoitumista – kaikki yhden päivän aikana. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja lue lisää tapahtuman puhujista (englanniksi). Tapahtuma on englanninkielinen.

Linkki rekisteröintiin

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Espoon kaupunki yhdessä Business Finlandin, Finnish Center for Artificial Intelligence FCAI:n ja työ- ja elinkeinoministeriön kanssa.

Virtuaalinen tapahtuma on maksuton, liput paikan päällä järjestettävään tapahtumaan ovat myynnissä 6. lokakuuta alkaen. Lipun hinta on 180 euroa. Hybriditapahtumassa sisällöt ja striimaukset ovat reaaliaikaisesti saatavilla virtuaalisesti. Vuorovaikutteisuus ja verkostoituminen yhdistävät etänä ja paikan päällä olevan yleisön. 

Virtuaalinen tapahtuma-alusta avataan lokakuun lopulla ja sinne on pääsy vielä tapahtuman jälkeenkin. Tänä aikana kaikki tapahtuman esitykset ovat osallistujien saatavilla. Seuraa uutisia tapahtuman nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa hashtageilla #AIFinland2021 ja #AIDay2021.