Kestävä talouskasvu ja hyvinvointimme tulevaisuus -raportin julkaisutilaisuus

Perjantai 6.5.2022 klo 11.00 – 12.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Elinkeinoministeri Mika Lintilä asetti kesäkuussa 2020 riippumattoman asiantuntijaryhmän tukemaan yritystoiminnan ja muun pääoman kykyä selviytyä koronapandemiasta johtuvasta haastavasta tilanteesta. Ryhmän tehtäväksi annettiin myös tiekartan luominen kasvun ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn kautta kestävän hyvinvoinnin turvaamiseksi pitkällä tähtäimellä.

Työn painopisteeksi muodostui kysymys siitä, miksi Suomi ei ole kyennyt hyödyntämään hyviä lähtökohtiaan yhteiskuntamme hyvinvoinnin turvaavan taloudellisen kasvun luomiseksi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ryhmän puheenjohtajana toimi Huhtamäki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilä

Työryhmän Kestävä talouskasvu ja hyvinvointimme tulevaisuus -loppuraportti esitellään perjantaina 6.5.2022 klo 11−12.00. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan tilaisuutta voi seurata Youtuben kautta.
 

Ohjelma

11.00–11.10 Avaussanat
elinkeinoministeri Mika Lintilä, työ- ja elinkeinoministeriö

11.10–11.35 Työryhmän loppuraportin pääviestien esittely – Kestävä talouskasvu ja hyvinvointimme tulevaisuus
Pekka Ala-Pietilä, Huhtamäki Oy

11.35−12.00 Q&A median edustajille

Kysymyksiin vastaamassa Pekka Ala-Pietilän lisäksi myös työryhmän muut jäsenet. Tilaisuuden moderoi työ- ja elinkeinoministeriön viestintäjohtaja Matti Hirvola.

Voi seurata tilaisuutta etänä Youtuben kautta. Tervetuloa!

Kohderyhmät: julkinen hallinto, media, kansalaiset, valtionhallinto, yritykset, järjestöt ja yhteisöt