Ruoka-alan teemaseminaari

Tiistai 13.12.2022 klo 10.00 – 16.00

työ- ja elinkeinoministeriö maa- ja metsätalousministeriö

Ruoka-alan teemaseminaarissa keskitytään elintarvikealan työvoima-, koulutus- ja osaamistarpeisiin sekä toimialan muutoksiin niin yrityksen kuin alan toimijoiden näkökulmista.

Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. 

Aika: Tiistai 13.12.2022 kello 10–16 (aamukahvi 9.15–10)

Paikka: Auditorio, 2. kerros, Pasilan virastokeskus, Opastinsilta 12, Helsinki

Kohderyhmä: Elintarvikealan ja ruokasektorin yrittäjät, kouluttajat, kehittäjät,
rahoittajat ja kaikki kiinnostuneet

Ilmoittautuminen: Tilaisuus toteutetaan hybridinä (verkossa ja paikan päällä). Kerro
ilmoittautumisen yhteydessä, millä tavoin osallistut. Ilmoittaudu viimeistään 5.12. 

OHJELMA