Infotilaisuus: TE-PALVELUT 2024 – Millaista kunnassa on olla töissä?

Keskiviikko 8.2.2023 klo 8.00 – 9.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Infotilaisuus: TE-PALVELUT 2024 – Millaista kunnassa on olla töissä?

Parhaillaan eduskunnan käsittelyssä olevaa TE-palvelut 2024-uudistusta ja uutta kuntapohjaista työllisyyden edistämisen mallia valmistellaan aidosti yhdessä eri toimijoiden kesken. Tavoitteena on muodostaa uusi ja yhteinen työkulttuuri, jossa jokaiselle on paikka ja työtä. Uudistuksessa luodaan aivan uusi malli, jossa työllistyminen tehostuu, kun työllisyyspalvelut, kunnan koulutuspalvelut sekä elinkeinopalvelut ovat saman järjestäjän vastuulla.

Kuntaliitto, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT, KEHA-keskus ja työ- ja elinkeinoministeriö toivottavat teidät lämpimästi tervetulleiksi infotilaisuuteen 8.2.2023 klo 8–9. 

Pureudumme tässä tilaisuudessa kunnan toimintaan; millaista kunnassa on olla töissä, miten kunnan toiminta rakentuu ja millainen rooli kunnallisella päätöksenteolla on. Lisäksi esittelemme, millaisia vaikutuksia uudistuksella on henkilöstön tehtäviin ja asemaan. Esittelemme, mitä tuleva lainsäädäntö kertoo henkilöstön asemasta ja millaisia pääperiaatteita henkilöstön palvelussuhteissa noudatetaan.

Puhujat:

  • Henkilöstöjohtaja Taina Vuorinen, KEHA-keskus
  • Työllisyyskoordinaattori Markus Blommendahl, Kurikan Kaupunki
  • Lakimies Kai Ketelimäki, Kuntaliitto
  • Työllisyys- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija Patrik Tötterman, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
  • Neuvottelujohtaja Anne Kiiski, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Webinaari striimataan Kunta.tv:n kautta ja se on tarkoitettu laajasti TE-hallinnon, kuntien sekä sidosryhmien asiantuntijoille. Tapahtumasta tulee myös tallenne. Voit esittää kysymyksiä tai jättää kommentteja etukäteen tämän linkin kautta 3.2.2023 saakka.

Osallistumislinkki 

Lisätiedot: Selina Sassila, muutoskoordinaattori, [email protected]
 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, media, kansalaiset, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet