Työkykyohjelman päätöstilaisuus 15.2.2023

Keskiviikko 15.2.2023 klo 9.30 – 12.30

sosiaali- ja terveysministeriö työ- ja elinkeinoministeriö

Työkykyohjelman päätöstilaisuus 15.2.2023

Hallituksen Työkykyohjelman päätöstilaisuus pidetään keskiviikkona 15.2.2023 Musiikkitalossa. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Ohjelmatiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät alempaa. 

Miksi on tärkeää, että osatyökykyiset työllistyvät? Mikä merkitys tällä on julkisen talouden kestävyyden, työvoiman saatavuuden, työmarkkinoiden osallisuuden tai sosiaaliturvan kannustavuuden näkökulmista? Mitä Työkykyohjelmassa on tehty osatyökykyisten työllistymisen eteen tällä hallituskaudella? Miten työ jatkuu tästä eteenpäin?

Tervetuloa kuulemaan lisää Työkykyohjelman päätöstilaisuuteen 15.2.2023. Teemaa käsitellään laaja-alaisesti niin yhteiskunnan kestävyyden, osallisuuden kuin palvelujärjestelmän näkökulmista.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työllisyyspolitiikasta kiinnostuneille. Mukana ovat työministeri Tuula Haatainen ja sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen. Näkemyksiä kuullaan niin talouden, politiikan, työmarkkinoiden kuin työ- ja toimintakyvyn asiantuntijoilta. Tilaisuudessa kuullaan myös työtä saaneiden osatyökykyisen henkilöiden ja heille työtä tarjonneiden työnantajien kokemuksia. 

Tutustu ohjelmaan ja tilaisuuden puhujiin alla olevan linkin kautta tapahtumasivulla. Voit samalla ilmoittautua tilaisuuteen. Valitse vaihtoehdoksi joko Musiikkitalo tai osallistuminen verkon välityksellä. Huom! Paikkoja Musiikkitalossa on rajoitetusti. 

Lisätietoja:
viestintäasiantuntija Leena Salonen, työ- ja elinkeinoministeriö, p. 0295 047 382, [email protected]

Työkykyohjelmasta vastaa ja sitä toteuttaa työ- ja elinkeinoministeriö yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa. Ohjelmaa toteutetaan vuosina 2019-2023. 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet