Hoppa till innehåll

Jonas Liimatta ja Jaana Korhonen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten ylijohtajiksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 8.11.2018 13.30
Tiedote

Jonas Liimatta on määrätty Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajan tehtävään 12.11.2018–31.12.2019. Jaana Korhonen on määrätty Kainuun ELY-keskuksen ylijohtajan tehtävään 1.1.–31.12.2019. Määräyksistä päätti valtioneuvosto 8.11.2018.

Joel LiimattaPohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtaja Jonas Liimatta on toiminut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen eläkkeelle jääneen ylijohtajan sijaisena keväästä 2018 lähtien. Liimatta on aiemmin työskennellyt yksityisellä sektorilla johtotehtävissä.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajan tehtävään oli kolme ilmoittautunutta.

Jaana Korhonen on virkavapaalla Kainuun ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtajan tehtävästä. Virkavapauden aikana hän on hoitanut Kainuun sote- ja maakuntauudistuksen valmistelujohtajan virkaa Kainuun maakuntauudistuksessa väliaikaisessa toimielimessä. Korhosella on vahvaa näyttöä muutosjohtamisesta ja verkostojohtamisesta.

Jaana Korhonen

Myös Kainuun ELY-keskuksen ylijohtajan tehtävä vapautui edellisen ylijohtajan jäätyä eläkkeelle. Tehtävään oli kolme ilmoittautunutta.

ELY-keskuksen ylijohtajaksi määrätään yksi keskuksen vastuualuejohtajista. Ylijohtaja hoitaa tehtävää oman toimensa ohella. Ylijohtajana hän vastaa keskuksen toiminnan tuloksellisuudesta ja keskuksen yhteisten tulostavoitteiden saavuttamisesta sekä toimii keskuksen johtoryhmän puheenjohtajana.

Lisätiedot:
teollisuusneuvos Jarkko Tonttila, TEM, p. 029 506 0069
neuvotteleva virkamies Elina Isoksela, TEM, p. 029 506 3719

Tillbaka till toppen