Hoppa till innehåll

Valtionavustusten haku Talent Hub -toiminnan edistämiseksi alkaa

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 20.1.2022 14.19
Uutinen

Valtionavustusten haku Talent Boost -toimenpideohjelman Talent Hub -toiminnan edistämiseksi kaupungeissa alkaa 19.1.2022 ja päättyy 16.2.2022. Talent Hub -toiminnan edistämiseen on haettavissa yhteensä 3 miljoonaa euroa.

Avustusta voivat saada kunnat, joissa asuu vähintään 15 000 vieraskielistä asukasta. 

Rahoituksella edistetään Talent Boost -toimenpideohjelman tavoitteita kaupungeissa. Tällä rahoituksella tuetaan Talent Hub -yhteistyömallien ja -palveluiden kehittämistä. Talent Hubeilla tarkoitetaan alueellisia yhteistyömalleja, jotka tarjoavat asiakaslähtöisiä, organisaatiorajat ylittäviä palvelupolkuja kansainvälisten osaajien houkuttelun, rekrytoimisen, asettautumisen ja integroitumisen tueksi sekä yritysten ja kansainvälisten osaajien kohtaamiseksi.

Työ- ja elinkeinoministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön koordinoima poikkihallinnollinen Talent Boost -toimenpideohjelma on erityisasiantuntijoiden, työntekijöiden, startup-yrittäjien, opiskelijoiden ja tutkijoiden maahanmuuton ohjelma, jonka painopisteinä ovat yritysten kasvun ja kansainvälistymisen sekä TKI-toiminnan kärki- ja kasvualojen kannalta olennaiset osaajat samoin kuin työvoimapulasta kärsivät alat. Ohjelman tavoitteena on nostaa Suomen houkuttelevuus osaajille ja heidän perheilleen uudelle tasolle.

Avustusten hakuaika on 19.1.16.2.2022.

Lisätiedot:
erityisasiantuntija Satu Salonen, p. +358 50 560 7315
 

Tillbaka till toppen