Tapahtumat

Mitä ovat EU:n Horisontti Euroopan kumppanuusohjelmat? Miten ne toimivat ja mihin kumppanuuksiin Suomi on jo sitoutunut? Entä milloin ja miten yritykset ja muut organisaatiot voivat niihin osallistua? Jos tulevat EU:n kumppanuusohjelmat kiinnostavat, osallistu webinaariin!

Järjestäjä: TEM

Valtio ja yliopistokaupungit vahvistavat yhteistyötään innovaatiotoiminnassa. Työ- ja elinkeinoministeriö on valmistellut 16 kaupunkiseudun kanssa ekosysteemisopimukset, joissa sovitaan lähitulevaisuuden strategisista kasvun kärjistä ja innovaatiotoiminnasta.

Järjestäjä: TEM

Helmikuun webinaari on etkot syyskuussa 2021 Oulussa järjestettävälle kaksipäiväiselle Kaupunkifoorumille. Teemana on "Kaupungit aktiivisen kansainvälisyyden ajassa".

Järjestäjä: TEM

Seminaarissa julkaistaan TEMin tuore, kiinnostava Matkailun toimialaraportti. Sen lisäksi kuullaan matkailualan eri yritysjohtajien ajatuksia siitä, miten he ja heidän yrityksensä ponnistavat kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Järjestäjä: TEM

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista asioista ja näkymistä sote-alan työvoimaan. Tilaisuudessa julkaistaan vuoden 2020 Toimialapalveluiden sote-alan teemaraportti.

Järjestäjä: TEM

Kaupunkipolitiikan tutkijat laativat kaupunkipolitiikan yhteistyöryhmän sihteeristön toimeksiannosta Kaupungit politiikassa? –sparrauspaperin, joka julkaistiin syyskuussa 2020. Sparrauspaperi herätteli kaupunkipoliittista keskustelua: millä edellytyksillä Suomessa on tehty kaupunkipolitiikkaa ja miten sitä tulisi jatkossa kehittää. Keskustelusarja teeman ympärillä jatkuu.

Järjestäjä: TEM, YM