Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt

Elinkeinoministeri Lintilä vierailee Joensuussa 3.4.

Työ- ja elinkeinoministeriö
31.3.2017 14.27
Tiedote

Elinkeinoministeri Mika Lintilä vierailee maanantaina 3.4.2017 Joensuussa. Päivään kuuluu useita yrittäjätapaamisia, puheenvuoro Pohjois-Karjalan elinvoimapoliittisessa seminaarissa, Joensuun kaupunginjohtajan tapaaminen sekä vierailut Pohjois-Karjalan ELY-keskukseen ja maakuntaliitoon.

Lintilän päivä käynnistyy aamulla Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa, jossa keskustellaan Pohjois-Karjalan kehitysnäkymistä ja kasvuhankkeista. Sen jälkeen ministeri pitää avauspuheenvuoron Pohjois-Karjalan elinvoimapoliittisessa seminaarissa, joka järjestetään elokuvateatteri Tapiossa. Aamupäivän ohjelmaa kuuluu myös kaupunginjohtaja Kari Karjalaisen tapaaminen.

Puoliltapäivin ministeri tapaa Pohjois-Karjalan yrittäjien järjestämässä lounastilaisuudessa noin 30 alueen yrittäjää. Sitä ennen hän on keskustellut yritysten kanssa Vapon Ilomantsin teknisen hiilen tehtaan toteuttamisesta ja Lieksan Kevätniemen biojalostamon viherkevät-hankeesta.

Iltapäivällä on vuorossa vierailu Pohjois-Karjalan ELY-keskukseen. Keskuksen johdon lisäksi ministeri tapaa myös paikallisten sähköyhtiöiden edustajia.

Lisätiedot:
elinkeinoministerin erityisavustaja Hannu Väänänen, puh. 050 410 4909

 
Sivun alkuun