Hyppää sisältöön

Heidi Fagerholm Tekesin johtokunnan puheenjohtajaksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 14.1.2016 13.25
Tiedote
Valtioneuvosto päätti 14.1.2016 muutoksista Innovaatiorahoituskeskus Tekesin johtokunnan kokoonpanoon sen jäljellä olevaksi toimikaudeksi 1.2.2016-30.6.2017.

Kemira Oyj:n T&K- ja teknologiajohtaja Heidi Fagerholm nimitettiin Tekesin johtokunnan puheenjohtajaksi. Hän on toiminut johtokunnan jäsenenä vuodesta 2011. Johtokunnan nykyinen puheenjohtaja, tekniikan tohtori Kai Öistämö luopui tehtävästä omasta pyynnöstään.

Uutena jäsenenä johtokuntaan nimitettiin Business Oulun johtaja Juha Ala-Mursula.

Fagerholmin ja Ala-Mursulan lisäksi Tekesin johtokuntaan kuuluvat ylijohtaja Taina Susiluoto työ- ja elinkeinoministeriöstä varapuheenjohtajana ja jäseninä Partner Timo Ahopelto Lifeline Ventures Oy:stä, tutkimusjohtaja Aki Kangasharju Nordea Finlandista, toimitusjohtaja Eero Pekkola Oilon Oy:stä ja professori Liisa Välikangas Aalto-yliopistosta.

Johtokunta päättää Tekesin yleisistä toimintalinjoista sekä laajakantoisista ja periaatteellisesti merkittävistä asioista. Lisäksi johtokunta päättää rahoituksen myöntämisestä hankkeisiin, joissa Tekesin rahoitusosuus on yli 3 miljoonaa euroa.

Lisätiedot:

ylijohtaja Petri Peltonen, TEM, puh. 050 62663

neuvotteleva virkamies Anne Rothovius, TEM, puh. 029 506 3532

 
Sivun alkuun