Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt

Ministeriön verkkosivut, tunnus ja ilme uudistuivat

Työ- ja elinkeinoministeriö
22.6.2016 14.55
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriön verkkosivut, tunnus ja visuaalinen ilme ovat uudistuneet. Verkkosivuston käyttäjälähtöisyyteen on panostettu muun muassa luokittelemalla tietoa aiempaa selkeämmin, huomioimalla hakukonelöydettävyys, parantamalla verkkotekstejä sekä hyödyntämällä kuvitusta.

Sisällön luokittelussa johtoajatuksena on ollut tem.fi:n kohderyhmien huomiointi. Erityisesti yrityksille tietoa on tarjolla entistä enemmän.

Verkkosivu-uudistuksessa TEM siirtyy valtioneuvoston yhteiseen julkaisualustaan ja verkkoviestinnän malliin. Aiemmin siihen ovat liittyneet valtioneuvoston kanslia, sosiaali- ja terveysministeriö, valtiovarainministeriö sekä maa- ja metsätalousministeriö. Uudistus kattaa palvelun rakenteen, sisällön, toiminnallisuudet ja palvelut. Kehitystyö jatkuu koko loppuvuoden. 

Ministeriön uuden tunnuksen ja visuaalisen ilmeen on luonut Ilari Pousi Sissy Oy:stä. Uusi ilme näkyy ministeriön tuottamissa aineistoissa ja viestintäkanavissa. Edellinen tunnus ja ilme ovat työ- ja elinkeinoministeriön perustamisvuodelta 2008. Uudistuksen yhteydessä ministeriön englanninkielinen käännös muutettiin muotoon Ministry of Economic Affairs and Employment (aik. Ministry of Employment and the Economy).

 
Sivun alkuun