Hyppää sisältöön

Innovaatiot ja yritysrahoitus -osaston osastopäälliköksi 28 hakijaa

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 15.3.2021 16.33
Tiedote

Työ- ja elinkeinoministeriössä avoinna olleeseen innovaatiot ja yritysrahoitus -osaston osastopäällikön virkaan tuli määräaikaan mennessä 28 hakemusta. Virka täytetään määräajaksi, kuitenkin enintään viideksi vuodeksi kerrallaan. Osastopäälliköllä on ylijohtajan arvonimi.

Tehtävään ovat hakeneet:


Arion Hanne Ninni
Hinkka Niku
Holopainen Petteri
Hutukka Päivi
Järvinen Olli
Kunttu Leena
Lahtinen Hannu
Lundström Ilona
Luoma Esko
Lybeck Toomas
Lähdeniemi Henna
Nousiainen Timo
Pautola-Mol Niina
Ristola Juhapekka
Salmensuu Olli
Smedberg Arto
Smedsten Mika
Tuominen Henri
Vekkeli Matti
Vihervuori Petri

8 hakijaa ei halua nimeään julkisuuteen.


Innovaatiot ja yritysrahoitus -osasto vastaa elinkeino- ja innovaatiopolitiikan, yrityspolitiikan ja julkisen yritysrahoituksen kehittämisestä. Osasto edistää toimillaan yritysten ja toimialojen kasvua, kansainvälistymistä ja uudistumista. Osasto ohjaa Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandin, Geologian tutkimuskeskuksen, Finnvera Oyj:n, Suomen Teollisuussijoitus Oy:n ja VTT Oy:n toimintaa.


Osastopäällikön tehtävänä on johtaa, valvoa ja kehittää innovaatiot ja yritysrahoitus -osaston toimintaa siten, että sille kuuluvat tehtävät hoidetaan tuloksellisesti ja yhteistoimintaa edistävällä tavalla.


Hakuaika päättyi maanantaina 15.3.2021 kello 16.15. Päivitämme tarvittaessa hakijalistaa sellaisten määräaikaan mennessä jätettyjen hakemusten osalta, jotka saapuvat myöhemmin postin kautta tai kirjaamon asiointipisteestä.

Lisätiedot
Henkilöstö- ja hallintojohtaja Heidi Nummela, TEM, p. 029 504 7988

 
Sivun alkuun