Hyppää sisältöön

Jenny Hasu ja Arttu Karila elinkeinoministeri Kulmunin erityisavustajiksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 9.7.2019 15.43
Tiedote
Erityisavustajat Jenny Hasu ja Arttu Karila

Elinkeinoministeri Katri Kulmuni on kutsunut erityisavustajikseen Jenny-Katariina Hasun ja Arttu Karilan. He aloittavat työnsä välittömästi.

Jenny Hasu on Kouvolan kaupunginvaltuuston jäsen ja kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja. Lisäksi hän on Kouvolan kaupungin tulevaisuusjaoston puheenjohtaja. Aiemmin Hasu on työskennellyt kansanedustajan avustajana, Allianssi ry:llä ja Institute for Advanced Studies -yksikössä Wienissä. 

Hasu avustaa elinkeinoministeriä erityisesti aluekehitysasioissa. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja kotoisin Kymenlaaksosta.

Arttu Karila opiskelee Jyväskylän yliopistossa taloustieteitä ja on Jyväskylän yliopiston hallituksen jäsen. Aiemmin Karila on työskennellyt mm. eduskunta-avustajana, prosessityöntekijänä paperiteollisuudessa sekä toiminut Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana.

Karila avustaa elinkeinoministeriä erityisesti energia- ja ilmastoasioissa. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden ylioppilas ja kotoisin Jämsänkoskelta.

Ministeri Kulmunin erityisavustajana on jo aloittanut Kari Jääskeläinen, jonka vastuulla on ministerin avustaminen yritys- ja työllisyysasioissa ja ministerin viestintäasioissa. Kulmunin valtiosihteerinä toimii Jari Partanen.

Lisätietoja:

valtiosihteeri Jari Partanen, TEM, puh. 029 5047 225
elinkeinoministerin erityisavustaja Kari Jääskeläinen, puh. 044 058 1030
elinkeinoministerin erityisavustaja Jenny-Katariina Hasu, puh. 040 6583 510
elinkeinoministerin erityisavustaja Arttu Karila, puh. 029 5047 230

 
Sivun alkuun