Hyppää sisältöön

Ministeri Lintilä asetti työryhmän selvittämään kuljetustuen kehittämistä

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 4.10.2018 11.07
Tiedote

Elinkeinoministeri Mika Lintilä on asettanut työryhmän kartoittamaan ja valmistelemaan kuljetustuen kehittämisvaihtoehtoja maakuntauudistukseen valmistauduttaessa.

Maakuntauudistuksen yhteydessä vuodesta 2021 alkaen kuljetustuen on tarkoitus siirtyä maakunnille osaksi yritystoiminnan edistämisen toimenpidevalikoimaa. Valmisteltaessa kuljetustuen siirtoa maakunnille on samalla perusteltua arvioida tukiohjelman sisältöä, toimivuutta ja mahdollisia kehittämistarpeita.

Työryhmän puheenjohtajana toimii hallitusneuvos Mikko Ojala työ- ja elinkeinoministeriöstä ja varapuheenjohtajana hallitusneuvos Tiina Korhonen työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Työryhmän jäsenet ovat yhteysjohtaja Maiju Hyry (Lapin liitto), yksikön päällikkö Marja-Liisa Kivilompolo (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus), kaupunginjohtaja Tytti Määttä (Kuhmon kaupunki), varatoimitusjohtaja Esa Pellikainen (Oulun kauppakamari), yksikön päällikkö Kalevi Pölönen (Etelä-Savon ELY-keskus), ekonomisti Sampo Seppänen (Suomen Yrittäjät) ja toimitusjohtaja Matti Vuojärvi (Pohjois-Karjalan kauppakamari).

Työryhmän sihteereinä toimivat erityisasiantuntijat Kari Alanko ja Raimo Puhto työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Työryhmän toimikausi on 3.10.–31.12.2018.

Lisätiedot:
elinkeinoministerin erityisavustaja Jukka Ihanus, p. 050 463 9929
hallitusneuvos Mikko Ojala, TEM, p. 029 506 3506

 
Sivun alkuun