Hyppää sisältöön

Antti Neimala Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajaksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 17.8.2017 13.38
Tiedote

Valtioneuvosto on 17.8.2017 nimittänyt varatuomari Antti Neimalan Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajaksi. Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajan tehtävänä on johtaa kuluttaja-asioiden vastuualueen toimintaa ja lisäksi hän toimii kuluttaja-asiamiehenä.

Neimala siirtyy kuluttaja-asiamieheksi Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajan tehtävästä. Hän on aiemmin työskennellyt sisäasiainministeriössä, oikeusministeriössä ja valtioneuvoston kansliassa ja kauppa- ja teollisuusministeriössä sekä Suomen Yrittäjissä eri tehtävissä, osastopäällikkönä Keskuskauppakamarissa ja johtajana Elinkeinoelämän keskusliitossa.

Vuodesta 2011 lukien Neimala on työskennellyt ensin Suomen Yrittäjien EU-edustajana, sitten johtajana ja 2014 lähtien varatoimitusjohtajana. Neimala on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta.

Valtion virkamieslain mukaan kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajan virkaan nimitetään viiden vuoden määräajaksi. Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajan virka avautuu 1.1.2018 lukien, kun sen haltija Päivi Hentunen eläköityy. Virkaa haki 6 henkilöä.

Antti Neimalan yhteystiedot ovat: [email protected], puh. 040 1737 007.

Lisätiedot:
ylijohtaja Pekka Timonen, TEM, p. 0295 060 060, [email protected]

 
Sivun alkuun