Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt

Elinkeinoministeri Lintilä vierailee Seinäjoella ja Kokkolassa 15.–16.6.

Työ- ja elinkeinoministeriö
14.6.2017 14.14
Tiedote

Elinkeinoministeri Mika Lintilä vierailee torstaina 15.6. Seinäjoella ja perjantaina Kokkolassa. Seinäjoella ministeri esiintyy Farmari-näyttelyssä. Kokkolassa ohjelmassa on yritys- ja teollisuusaiheisia tapaamisia sekä ELY-keskusten ja TE-toimistojen yhteistilojen avajaiset.

Torstaina ministeri Lintilä tutustuu Seinäjoki Areenalla (Kirkkokatu 23) järjestettävän Farmari-näyttelyyn. Hän on haastateltavana klo 11.30–11.50 näyttelyn Metsälavalla metsäbiotaloudesta, puurakentamisesta ja puupolttoaineista.

Elinkeinoministeri Mika Lintilän mediatapaaminen järjestetään 15.6. klo 13.00–13.30 Seinäjoki Areenan mediatiloissa.

Iltapäivällä ministeri tapaa vielä Seinäjoen kaupungin johtoa, ja vierailee Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa.

Perjantaina 16.6. Lintilä päivä Kokkolassa alkaa ELY-keskusten ja TE-toimistojen yhteisten tilojen avajaisilla (os. Pitkänsillankatu 15).  Sen jälkeen hän tapaa Kokkolan kaupungin ja Keski-Pohjanmaan maakunnan johtoa. Keskustelun aiheena on muun muassa Kokkolan satamaväylän syventäminen.

Iltapäivällä ministeri puhuu Liikesivistysrahaston Keski-Pohjanmaan vuosikokouksessa ja vierailee Kokkolan satamassa sekä Kokkola Industrial Parkissa. Myöhemmin hän tapaa vielä Pohjanmaan ELY-keskuksessa Osuuskunta Viexpon toimitusjohtajan ja hallituksen jäseniä.

Lisätiedot:
elinkeinoministerin erityisavustaja Jannika Ranta, TEM, puh. 050 340 2250

 
Sivun alkuun