Hyppää sisältöön
Media

Talent Boost Summit nostaa esiin monimuotoisuuden merkityksen Suomen ja yritysten menestykselle

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 14.10.2021 12.22
Uutinen

Lokakuun lopussa järjestettävä Talent Boost Summit nostaa esiin, miten monimuotoinen työyhteisö tukee yritysten liiketoimintaa ja mikä on kansainvälisten osaajien merkitys Suomen kasvulle ja kilpailukyvylle. Työnantajat ja -tekijät pääsevät myös tapaamaan tilaisuudessa toisiaan.

Nokian Head of Inclusion & Diversity Anneli Karlstedt kertoo Talent Boost Summitin keynote-puheenvuorossaan, miten henkilöstön monimuotoisuus ja kaikki huomioiva inklusiivinen kulttuuri tukevat liiketoimintaa. Kaikille yhteisen seminaariosuuden päättää ETLAn toimitusjohtaja Aki Kangasharju, joka hahmottaa kansainvälisten osaajien merkitystä Suomen taloudelle.

Vuosittain järjestettävä Talent Boost Summit tarjoaa jälleen yhteistyöfoorumin julkisen ja yksityisen sektorin edustajille ja kansainvälisille osaajille. Summitissa etsitään yhdessä ratkaisuja ja yhteistyömalleja, joilla kansainvälisten osaajien osallisuutta suomalaisessa työelämässä ja yhteiskunnassa voidaan kasvattaa. 

28.10.2021 järjestettävän virtuaalitilaisuuden paneelikeskustelussa mietitään, miten julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöllä voidaan kohentaa Suomen houkuttelevuutta kansainvälisten osaajien keskuudessa. 

Kahdenkeskisiä tapaamisia ja työnantajakuvan rakentamista

Tilaisuus tarjoaa työantajille hyvän mahdollisuuden tavata kansainvälisiä osaajia ja rakentaa työnantajamielikuvaa myös Suomen rajojen ulkopuolella, samalla kun kansainväliset osaajat pääsevät tuomaan esille omaa osaamistaan. Tarjolla on myös tietoa kansainvälisiä rekrytointeja tukevista palveluista ja mahdollisuus ilmoittaa avoinna olevista työpaikoista

Aiempien vuosien tapaan päivän päättävät työnantajien ja -tekijöiden virtuaaliset 1:1 -tutustumistapaamiset. Tapahtuma-alusta on avoin myös Summitin toisena päivänä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille

Neljättä kertaa järjestettävä Talent Boost Summit on englanninkielinen. Tilaisuus on maksuton ja siihen tulee ilmoittautua 20.10. mennessä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään kutsut virtuaalialustalle. 

Talent Boost Summit järjestetään työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, Business Finlandin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen koordinoiman Kokka kohti Suomea -hankkeen sekä kansainvälisen rekrytointimallin kansallisesta koordinaatiosta vastaavan Uudenmaan TE-toimiston yhteistyönä. Tämän vuoden tapahtuman koordinoinnista vastaa Espoon kaupunki.

Lisätietoja:
ohjelmapäällikkö Petra Lehto, TEM, p. 0295 047 1
erityissuunnittelija Melissa Arni-Hardén, Espoon kaupunki, p. 040 5082234

 
Sivun alkuun