Hyppää sisältöön

Teppo Säkkinen elinkeinoministeri Lintilän erityisavustajaksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 22.1.2021 15.27
Tiedote
Kuvassa on elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Teppo Säkkinen.
Teppo Säkkinen.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä on kutsunut erityisavustajakseen Teppo Säkkisen. Säkkinen aloitti tehtävässään vuoden alussa.

Teppo Säkkinen siirtyy Mika Lintilän erityisavustajaksi maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän erityisavustajan tehtävästä, jossa hän toiminut vuodesta 2018 lähtien. Aiemmin hän on työskennellyt mm. kehitysyhteistyöjärjestöissä, eduskunta-avustajana ja toimittajana sekä toiminut Suomen Lukiolaisten Liiton ja Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana.

Säkkinen avustaa elinkeinoministeriä erityisesti energia-, ilmasto- ja aluekehitysasioissa. Säkkinen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja kotoisin Rovaniemeltä.

Ministeri Lintilän erityisavustajina jatkavat työtään erityisavustajat Jenny Hasu ja Antti Siika-aho. Lintilän valtiosihteerinä toimii Kimmo Tiilikainen sekä keskustan ministeriryhmän valtiosihteerinä Anna-Mari Vimpari.

Säkkinen jatkaa ministeri Lintilän erityisavustajan tehtävien ohella myös maa- ja metsätalousministeri Lepän avustamista erikseen sovituissa tehtävissä.

Lisätietoja:
valtiosihteeri Kimmo Tiilikainen, TEM, puh. 0295 530 303
erityisavustaja Jenny Hasu (yrittäjyys, TKI, aluepolitiikka), TEM, puh. 0295 047 213
erityisavustaja Antti Siika-aho (kotimaan asiat, teollisuus- ja energiapolitiikka, työllisyys), TEM, puh. 0295 047 228
erityisavustaja Teppo Säkkinen, TEM, puh. 050 516 2868

 
Sivun alkuun