Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt

Elinkeinoministeri Katri Kulmuni vierailee Tukholmassa 6.11.2019

Työ- ja elinkeinoministeriö
5.11.2019 13.10
Tiedote

Elinkeinoministeri Kulmuni vierailee Tukholmassa 6.11.2019. Matka on hänen ensimmäisensä Ruotsiin ministerinä. Tapaamisissa käsitellään pohjoismaisen yhteistyön, Suomen EU-puheenjohtajakauden, elinkeino-, koheesio- ja energiapolitiikan sekä digitaalitalouden ajankohtaisia kysymyksiä.

– Suomen yhteistyö Ruotsin kanssa jatkuu vahvana. Maitamme yhdistävät linkit talouselämässä ovat läheiset, ja niitä voidaan kehittää edelleen kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Odotan keskusteluja Tukholmassa ministerikollegojeni ja elinkeinoelämän kanssa, toteaa ministeri Kulmuni.

Vierailun aikana ministeri tapaa elinkeinoministeri Ibrahim Baylanin, koheesiokysymyksistä vastaavan maaseutuministeri Jennie Nilssonin sekä energia- ja digitalisaatioministeri Anders Ygemanin

Vierailun aikana myös keskustellaan ministeri Kulmunin ja ministeri Baylanin johdolla raaka-aineiden vastuullisesta tuotannosta ja mahdollisuuksista. Keskusteluun osallistuu mineraalialan organisaatioita ja niin suomalaisen kuin ruotsalaisenkin elinkeinoelämän edustajia.

Lisätiedot
elinkeinoministerin erityisavustaja Jenny Hasu, TEM, puh. 040 658 3510.
elinkeinoministerin virkamiesavustaja (EU/kv-asiat) Nina Alatalo, TEM, puh. 050 431 8015 

Sivun alkuun