Hyppää sisältöön

Työministeri Haataisen esikunta nimitetty

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 9.1.2020 14.05
Tiedote
Tuula Haatainen

Työministeri Tuula Haataisen esikuntaan on nimitetty valtiosihteeriksi Ville Kopra ja erityisavustajiksi Jenni Karjalainen, Timo Nevaranta ja Piia Rekilä.

Valtiotieteiden maisteri Ville Kopra siirtyy valtiosihteerin tehtävään työministerin erityisavustajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Teollisuusliiton ulkoisen viestinnän päällikkönä. Sitä ennen hän oli viestintätoimisto Milttonin osakas. Hän on työskennellyt myös muun muassa erityisavustajana valtiovarainministeriössä, Kalevi Sorsa -säätiön toiminnanjohtajana sekä SAK:n ekonomistina.

Oikeustieteen maisteri Timo Nevaranta siirtyy ministerin erityisavustajan tehtävään varapuhemiehen erityisavustajan tehtävästä Eduskunnasta. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa lakimiehenä Suomen Konepäällystöliitossa ja yksityisellä puolella sekä viestintävastaavana SDP:n ryhmäkansliassa.

Ministeri Harakan erityisavustajina toimineet Jenni Karjalainen ja Piia Rekilä jatkavat myös ministeri Haataisen erityisavustajina.

Valtiotieteiden maisteri Jenni Karjalainen siirtyi työministeri Timo Harakan erityisavustajaksi Insinööriliitosta, jossa hän on työskennellyt johtavana asiantuntijana vastuualueinaan yhteiskunta- ja elinkeinopolitiikka. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa viestintätoimisto Milttonissa, työministerin erityisavustajana sekä asiantuntijatehtävissä Akavassa ja Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK:ssa. 

Hallintotieteiden maisteri Piia Rekilä siirtyi ministeri Harakan erityisavustajaksi työ- ja elinkeinoministeriön neuvottelevan virkamiehen tehtävästä. Rekilä on työskennellyt ministeriössä 10 vuotta ja sitä ennen hän on toiminut muun muassa osastopäällikkönä Hennes & Mauritzilla sekä Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana.

Lisätiedot:
valtiosihteeri Ville Kopra, p. 040 8261 358
erityisavustaja Jenni Karjalainen, p. 040 751 5496
erityisavustaja Timo Nevaranta, p. 050 340 9483
erityisavustaja Piia Rekilä, p. 050 396 3574

 
Sivun alkuun