Hyppää sisältöön

Lintilä Pieksämäellä, Varkaudessa, Leppävirralla ja Mäntyharjulla 13.11.

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 10.11.2017 17.05
Tiedote

Elinkeinoministeri Mika Lintilä vierailee maanantaina 13.11.2017 Pieksämäellä, Varkaudessa, Leppävirralla ja Mäntyharjulla tavaten Etelä- ja Pohjois-Savon alueen paikallisia toimijoita ja vieraillen seudun yrityksissä.

Aamulla ministeri puhuu Etelä-Savon kauppakamarin järjestämässä yritysrahoituspäivä-seminaarissa Pieksämäen Naarajärvellä. Iltapäivällä hän alustaa Varkaudessa avointa keskustelutilaisuutta, jonka aiheena ovat Suomen kasvun eväät.

– Uudet työpaikat syntyvät pääosin pk-sektorille joukkoon kasvavia yrityksiä. Meidän on varmistettava, että kasvun rahoitus on kunnossa ja suomalainen hyvinvointi turvataan myös jatkossa, ministeri Lintilä toteaa.

Ministeri vihkii Leppävirralla käyttöön uuden Riikinvoiman ekovoimalaitoksen, joka polttaa yhdyskuntajätteet energiaksi, kaukolämmöksi ja sähköksi. Mäntyharjulla ministeri vierailee sahakoneita pääasiassa vientiin valmistavassa Veisto Oy:ssä.

Päivän aikana ministeri tapaa myös poliittisia vaikuttajia, Varkauden kunnanjohtoa ja vierailee Etelä-Savon maakuntahallituksen kokouksessa.

Lisätiedot:
elinkeinoministerin erityisavustaja Markku Rajala, puh. 050 396 0018

 
Sivun alkuun