Hyppää sisältöön

Valtionavustusten haku Talent Hub –toiminnan edistämiseksi alkaa

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 27.1.2021 10.10
Uutinen

Valtionavustusten haku Talent Boost –toimenpideohjelman Talent Hub –toiminnan edistämiseksi kaupungeissa alkaa 27.1.2021 ja päättyy 16.2.2021. Talent hub –toiminnan edistämiseen on haettavissa yhteensä 2,262 miljoonaa euroa.

Avustusta voivat saada kunnat, joissa asuu vähintään 15 000 vieraskielistä asukasta. 

Rahoituksella edistetään Talent Boost -toimenpideohjelman tavoitteita kaupungeissa. Tällä rahoituksella tuetaan Talent Hub - yhteistyömallien ja –palveluiden kehittämistä. Talent Hubeilla tarkoitetaan alueellisia yhteistyömalleja, jotka tarjoavat asiakaslähtöisiä organisaatiorajat ylittäviä palvelupolkuja kansainvälisten osaajien houkuttelun, rekrytoimisen, asettautumisen ja integroitumisen tueksi sekä yritysten ja kansainvälisten osaajien kohtaamiseksi.

Työ- ja elinkeinoministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön koordinoima poikkihallinnollinen Talent Boost -toimenpideohjelma on erityisasiantuntijoiden, työntekijöiden, startup-yrittäjien, opiskelijoiden ja tutkijoiden maahanmuuton ohjelma, jonka painopisteinä ovat yritysten kasvun ja kansainvälistymisen sekä TKI-toiminnan kärki- ja kasvualojen kannalta olennaiset osaajat samoin kuin työvoimapulasta kärsivät alat. Ohjelman tavoitteena on nostaa Suomen houkuttelevuus osaajille ja heidän perheilleen uudelle tasolle.

Lisätiedot:
projektipäällikkö Pipa Turvanen, TEM, puh. 050 5167961
 

 
Sivun alkuun