Hyppää sisältöön

Heikki Heikkilä ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen johtajaksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 23.9.2022 13.05
Tiedote
Heikki Heikkilä. Kuva: Jukka Vähälummukka
Heikki Heikkilä. Kuva: Jukka Vähälummukka

Työministeri Tuula Haatainen on nimittänyt Heikki Heikkilän ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA-keskus) johtajaksi ajalle 1.11.2022–31.10.2027.

Heikkilä on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on toiminut vuodesta 2015 KEHA-keskuksen tieto- ja viestintäyksikön johtajana. Heikkilällä on laajaa strategisen johtamisen ja muutosjohtamisen kokemusta KEHA-keskuksesta, valtion aluehallinnon tietohallintoyksiköistä ja ministeriöistä.

KEHA-keskus on valtakunnallinen, maantieteellisesti hajautetulla toimintamallilla ja verkostomaisesti toimiva ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintopalveluja tuottava virasto.

KEHA-keskuksen johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää keskuksen toimintaa sekä vastata toiminnan tuloksellisuudesta, laadusta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta työ- ja elinkeinoministeriölle. Keskuksen toimintaa omilla toimialoillaan ohjaa usea ministeriö ja virasto. Virkakauden ensimmäisinä vuosina johtajalla tulee olemaan keskeinen rooli KEHA-keskuksen uudistamisessa osana TE-palvelut 2024 -uudistusta.

KEHA-keskuksen johtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 33 henkilöä.

Lisätiedot:
neuvotteleva virkamies Marko Laiho, TEM, p. 0295 064 215

 
Sivun alkuun