Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt

Osallistu kyselyyn: miten työvoimakoulutusta pitäisi kehittää?

Työ- ja elinkeinoministeriö 25.8.2016 11.37
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriö uudistaa parhaillaan työvoimakoulutusta. Vastaamalla kyselyyn on mahdollista antaa oma ehdotus, miten koulutusta tulisi tulevaisuudessa kehittää. Kysely on käynnissä 12.9.2016 saakka.

Uudistus liittyy meneillään olevaan työ- ja elinkeinohallinnon palvelujen uudistamisen sekä ammatillisen koulutuksen reformiin. Kyselyllä haetaan uusia radikaaleja ideoita sekä palautetta erilaisista koulutusmalleista. Kysely on tarkoitettu TE-hallinnolle sekä sen asiakkaille ja sidosryhmille.

Uudistuksen tavoitteena on tarjota entistä paremmin työelämään ja käytäntöön kytkeytyvää koulutusta, joka vastaa niin henkilöasiakkaan kuin työnantajien tarpeisiin. Koulutus tukee työnvälitystä sekä yrittäjyyttä ja luo näin osaltaan kasvua.  

Kehittäminen tapahtuu kahdessa vaiheessa

Kehitysprosessi jakautuu kahteen vaiheeseen, joista ensimmäisessä vaiheessa vastaajat arvioivat kyselylomakkeella valtakunnallisesti kerättyjä hyviä käytänteitä ja kehittävät niitä eteenpäin.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään toisessa vaiheessa. Silloin pienempi kohderyhmä päättää, suunnittelee ja konkretisoi kokeiluun otettavia malleja.

Osallistu kyselyyn

Lisätiedot:
neuvotteleva virkamies Johanna Laukkanen, TEM, puh. 029 504 7017
erityisasiantuntija Tiina Polo, TEM, puh. 029 504 8258

Sivun alkuun