Hyppää sisältöön

TEM pääyhteistyökumppanina SuomiAreenassa

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 18.1.2016 13.35
Tiedote
Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) on tehnyt SuomiAreenan järjestäjien Mtv Oy:n ja Porin kaupungin kanssa pääyhteistyökumppanuussopimuksen ja on näkyvästi mukana heinäkuussa 2016 järjestettävässä keskustelutapahtumassa Porissa.

-  Pääyhteistyökumppanuus tarkoittaa muun muassa sitä, että olemme paikan päällä Porin kansalaistorilla koko viikon, 11.-15.7.2016, kertoo ministeriön korkein virkamies, kansliapäällikkö Jari Gustafsson.

Virkamiehiä, ministereitä ja yllätysyhteistyötä

- Kansalaisille tarjoutuu viikon aikana tilaisuus tavata ministeriön eri alojen asiantuntijoita. Molemmat ministerimme, elinkeinoministeri Olli Rehn ja oikeus- ja työministeri Jari Lindström ovat niin ikään viikon aikana tavattavissa, Gustafsson jatkaa.

TEM tarjoaa tapahtuman aikana monenlaista ohjelmaa, kuten paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista ja yleisökilpailuja. Ministeriö tekee lisäksi yhteistyötä muiden SuomiAreenaan osallistujien kanssa.

- Paljastamatta vielä tässä vaiheessa yksityiskohtia, odotamme yhteistyöltä yritysten ja kansalaisjärjestöjen kanssa paljon: mahdollisesti aivan uusia oivalluksia ja tekemisen tapoja, toteaa kansliapäällikkö Gustafsson.

Vuonna 2016 yhdettätoista kertaa järjestettävän SuomiAreenan teemat ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

Lisätiedot:
tiedottaja Jenni Hakala, p. 050 386 9942, [email protected]
 
Sivun alkuun