Teollisuuspoliittisen strategian sidosryhmätilaisuus

Perjantai 20.9.2024 klo 9.00 –  11.00

työ- ja elinkeinoministeriö

TEM järjestää avoimen sidosryhmätilaisuuden, jonka tarkoituksena on kertoa strategian valmistelusta ja kuulla sidosryhmien näkemyksiä teollisuuspolitiikan uudistamistarpeista.

Hallitus on laatimassa teollisuuspoliittista strategiaa, joka sisältää vientiteollisuudelle olennaiset politiikkakokonaisuudet ja jonka tavoitteena on kasvuhakuisten, työllistävien ja vientiin tähtäävien yritysten kasvu sekä teollisten työpaikkojen säilyminen Suomessa. Strategian ytimessä on globaalin kilpailutilanteen ja geopolitiikan muutoksiin vastaaminen. Se luo myös pohjaa Suomen vaikuttamistoimille EU:n teollisuuspolitiikkaan liittyen.

Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää 20. syyskuuta klo 9.00 – 11.00 avoimen sidosryhmätilaisuuden, jonka tarkoituksena on kertoa strategian valmistelusta ja kuulla sidosryhmien näkemyksiä teollisuuspolitiikan uudistamistarpeista.

Tilaisuudessa kuullaan ohjausryhmän puheenjohtaja, kansliapäällikkö Timo Jaatisen puheenvuoro teollisuuspoliittisen strategian laatimisesta. Tämän jälkeen strategiahankkeen sihteeristö vastaa osallistujien kysymyksiin. 

Tilaisuus toteutetaan virtuaalisesti (Teams) ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä, jonka voi tehdä tästä linkistä.

Tätä kutsua voi jakaa edelleen. 

Tervetuloa!

Työ- ja elinkeinoministeriö