POP UP -työkkäri on kohtaamispaikka - tule käymään!

Oletko vailla työtä tai työntekijää? Kiinnostaako yrityksen perustaminen tai toiminnan laajentaminen? Onko alan vaihto käynyt mielessä? Askarruttavatko työelämän kysymykset? Tule käymään POP UP -työkkärissä SuomiAreenan Kansalaistorilla 11.-15.7.2016 klo 9.00-17.00.

POP UP -työkkärissä työntekijä ja työnantaja kohtaavat toisensa ja yrittäjäksi aikovat saavat neuvontaa. Teltasta löytyvät julkiset TE-palvelut ja yksityiset palvelut saman katon alta.

Teltalla on mahdollista harjoitella työnhakua ja parhaassa tapauksessa saada töitä. Tarjolla on esimerkiksi CV-klinikka, videohakemuksen tekoa sekä pikatyöhaastatteluita. Yrittäjäksi aikovat voivat tulla tutustumaan alkavan yrittäjän palveluihin, sparraamaan liikeideaansa tai juttelemaan yrittäjien kanssa.

Työ- ja elinkeinoministeriön ja TE-toimiston lisäksi tapahtuman järjestävät yhdessä Adecco, Academic Work, Barona, Eezy, Enersense, EURES, Keski-Suomen ELY-keskus, Nuorten yrittäjyyspaja, Opteam, Patakirppis, Porin Seudun Työttömät ry, Prizztech, Satakunnan Yrittäjät, Spring House, Työelämä 2020, valtioneuvoston kanslia ja Work Pilots.