Yhteiskunnallisten yritysten sosiaaliset innovaatiot -tutkimusraportin julkaisutilaisuus

Tiistai 23.5.2023 klo 9.00 –  10.30

työ- ja elinkeinoministeriö valtioneuvoston viestintäosasto

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan yhteiskunnallisten yritysten sosiaaliset innovaatiot -tutkimushankkeen loppuraportin johtopäätöksistä ja politiikkasuosituksista. Tilaisuus järjestetään Teams-verkkotilaisuutena tiistaina 23.5.2023 klo 9.00–10.30.

Tutkimus antaa kattavan kuvan Suomen yhteiskunnallisten yritysten innovaatiotoiminnan nykytilasta ja vaikuttavuudesta. Tutkimus valottaa muun muassa sitä, miten yhteiskunnallisten yritysten sosiaaliset innovaatiot voivat täydentää perinteistä julkisen ja yksityisen sektorin sekä järjestöjen toimintaa. 

Tutkimuksen julkistustilaisuudessa on paikalla innovaatiopolitiikan päättäjiä, asiantuntijoita ja tutkijoita sekä yhteiskunnallisia yrityksiä.

Ohjelma ja lisätiedot

Ilmoittaudu 22.5 mennessä.

Mitä ovat yhteiskunnalliset yritykset? Yhteiskunnalliset yritykset harjoittavat liiketoimintaa valitsemansa yhteiskunnallisen tavoitteen toteuttamiseksi. Yritykset käyttävät suurimman osan taloudellisesta voitostaan tämän tavoitteen edistämiseksi.

Lisätietoa tutkimushankkeesta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat, media, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset