Hyppää sisältöön

Ministeri Lintilä maanantaina Kokkolassa

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 11.8.2017 15.52
Tiedote

Elinkeinoministeri Mika Lintilä vierailee maanantaina 14.8.2017 Kokkolassa, jossa hän tapaa Centria-ammattikorkeakoulun rehtoria Kari Ristimäkeä ja puhuu iltapäivällä Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) ja Luonnonvarakeskuksen (Luke) yhteisten toimitilojen avajaisissa.

– Uudet toimitilat Kokkolan kampusalueella avaavat kummallekin tutkimuslaitokselle ja muille kampusalueen toimijoille uusia mahdollisuuksia laajentaa ja syventää tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyötä elinkeinoelämän tarpeisiin sekä osaamisen ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi, ministeri Lintilä toteaa.

Aamulla ministeri käy tutustumassa toholammilaisen Sateenkaaren päiväkodin arkeen. Lasten tapaaminen on osa Suomi 100 -juhlavuoden kansanedustajat päiväkodeissa -teemaviikon ohjelmaa.

– Toimivat ja laadukkaat varhaiskasvatuspalvelut mahdollistavat lasten vanhempien työssäkäynnin. Moni pienen lapsen vanhempi haluaisi tehdä lyhyempää työaikaa lasten ollessa pieniä tai esimerkiksi aloittaessa koulun. Tuntiperusteisten päivähoitomaksujen laajempi käyttö helpottaisi työn ja perheen yhteensovittamista, sanoo ministeri Lintilä.

Lisätiedot:
elinkeinoministerin erityisavustaja Jukka Ihanus, p. 050 463 9929

 
Sivun alkuun