Tapahtumat

Tervetuloa työvoima- ja osaamistarpeiden ennakointiseminaariin Turkuun 9.4. Tilaisuus kertaa ammattibarometrin historiaa ja kurkistaa uuden työvoimabarometrin kehittämisen alkutaipaleelle sekä valottaa Varsinais-Suomen alueellista ennakointityötä. Millaista työvoimaa työmarkkinoilla tarvitaan? Mitä osaamista työmarkkinoilla tarvitaan? Miten tehdä alueellisesti vaikuttavaa ennakointia? Työvoimabarometri ja ennakointiseminaari vastaavat näihin kysymyksiin!

Järjestäjä: TEM

Työ- ja elinkeinoministeriön järjesti Kohtaantotorstai -tilaisuuden 11.4.2024. Tilaisuudessa esiteltiin käytännössä toimiviksi todettuja kokeiluja, joita yksityiset ja julkiset toimijat ovat toteuttaneet saadakseen työpaikat ja työnhakijat kohtaamaan toisensa. Tilaisuuden kaikki esitykset on koottu yhteen tiedostoon.

Järjestäjä: TEM

Vuoden 2023 lopussa käynnistyneen mineraalistrategian valmistelun ensimmäinen vaihe on valmis. Tässä tilaisuudessa kerromme tähän asti tehdystä työstä sekä strategiavalmistelun seuraavista vaiheista.

Järjestäjä: TEM

Tervetuloa kuulemaan osaamisen tunnistamisen hyvistä käytännöistä työelämän ja yksilöiden näkökulmista.

Järjestäjä: OKM, TEM

Työ- ja elinkeinoministeriö ja Kilpailu- ja kuluttajavirasto järjestävät kuulemis- ja keskustelutilaisuuden pääministeri Petteri Orpon hallituksen hallitusohjelmaan sisältyvän sidosyksiköiden omistusosuutta koskevan tutkimuksen toisen vaiheen tuloksista.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, missä mennään alan työvoiman, yritysten, kansainvälisen rekrytoinnin, lääkäripalvelujen, teknologiakehityksen ja saavutettavien palvelujen suhteen.